Kirjeldus
Teatrimaja kook on kui maitsete sümfoonia, kus iga komponendil – pillil – on kanda oma osa, et toetada ühist maitseelamust. Dirigendipulti on seekord astunud Šokolaad, kes juhib vägesid. Tema kõrval on külaline koduaedadest – Mustsõstar. Nemad moodustavad kauni kooskõla. Ta täiendab, toetab ja magustab ning annab kokkukõlale viimase punkti. See on Rakvere Teatrimaja kook, šokolaadi-mustsõstrakook.
Koostisosad: RÕÕSKKOOR, kakaoglasuur(suhkur, hüdrogeenitud palmituumaõli, vähendatud rasvasisaldusega kakao, emulgaatorid(letsitiinid(päevalill))), suhkur, mustsõstrad(külmutatud), KANAMUNA, NISUJAHU(sh TÄISTERANISUJAHU), šokolaad(tume), rapsiõli, apelsinimahl, maisitärklis, kakaovõi, kakao, PIIM, brändi, küpsetuspulber, vanillsuhkur, sool.