Kirjeldus
Kaduviku kook on kui maitsete sümfoonia, kus iga komponendil – pillil – on kanda oma osa, et toetada ühist maitseelamust. Dirigendipulti on seekord astunud Või, kes juhib vägesid. Esimene viiul – Apelsin – on särav ja kirgas nii oma toonilt kui maitselt. Tema kõrval teise viiuli osas on külaline Eisma metsade vahelt – Pohl. Nemad moodustavad kauni kooskõla. Trummide osas on koogi keskel olev prõksuv kiht, mis annab harmooniale särtsu ja pakub üllatust. Bass – Šokolaad – tuleb maitsetest viimasena ja annab kirkamatele maitsetele sügavamat kaalu. Ta täiendab, toetab ja magustab ning annab kokkukõlale viimase punkti. See on Rakvere Teatrikohviku orkester, Kaduviku kook, apelsini-pohlakook.
Koostisosad: RÕÕSKKOOR, suhkur, KANAMUNA, NISUJAHU, šokolaad(tume), KOHUPIIMAPASTA, pohlad(vesihoidis), vesi, sidrunimahl, želatiin, apelsinimahl(pressitud apelsinimahl ja riivitud apelsinikoor), maisitärklis, kakao, PIIM, küpsetuspulber, VÕI, kaneel, sool.